Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Limepresser grøn og gulLimepresser grøn og gul
119,00 kr
Varenummer: Pre-0004

Undgå sten i din cocktail - Anvend en Lime presser.


Smart citrus presser, der er meget anvendelig når der skal laves flere drinks. Undgå at saften fra dine citrus frugter sprøjter til alle sider, Med denne presser er der intet spild. Friskpresset på den nemme måde, halver blot en lime eller citron, og pres saften direkte ned i glasset/shakeren. Det nemt, og så undgår du at få kernerne med i drinken.


Mål: 
Længde: 22 cm.
Diameter: 8 cm.
Vægt: 320 g.
Farve: Grøn og gul
Materiale: Aluminium


Tip: Se vores udvalg af citron og lime presser her.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHVORFOR SKAL MAN BRUGE EN CITRON OG LIME PRESSER?

Når du anvender en citrus presser, udgår du at saften fra din frugt spørjter ud til alle sider, det indbygget dræn i presseren, sikre at din citron saft presses direkte ned i dit mixing glas, din shaker eller dig glas. En citron presser er langt mere hygiejnisk, end hvis du anvender dine fingre, det gode er også du undgår saften i sår og rifter, det svir, og er ikke rart. Når du anvender en citron presser undgår du at få kernerne trykket med ud i din saft, da presseren opsamler disse.

HVORDAN BRUGER MAN EN CITRON OG LIME PRESSER?

Start med at skær din citrus frugt over på tværs, siden med frugt kød, skal vende ned, og skallen skal vende op, hold efter din presser med frugt ind over dit glas, mixing glas eller shaker og pres.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.