Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Luksus Calabrese Hawthorn Strainer - med bukLuksus Calabrese Hawthorn Strainer - med buk
399,00 kr
Varenummer: Str-0011

Professionel strainer i flot gaveæske - Strainer i høj kvalitet.


Bag denne strainer står den anerkendte bartender Salvatore Calabrese og i samarbejde med Urban bar. Salvatore Calabrese ønsker kun det bedste design og den højeste funktionalitet og kvalitet. Alle produkter i denne serie leveres i en flotte gaveæsker, og er derfor perfekte som gaver - Eller selvforkælelse på højeste plan. Denne strainer er lavet med en lille buk på skaftet, hvilket gør den utrolig stabil når den skal hvile på din shaker. Denne strainer er lavet i det bedste 0,9 mm 18/8 Japanske stål.


Info:
Længde: 20,5 cm.
Diamenter: 11,5 cm.
Dybde: 2,5 cm.
Vægt: 139 g.
Tåler opvaskemaskine: Ja
Farve: Krom
Materiale: rustfrit stål
Emballage: Gaveæske.


Tip: På denne strainer kan du fjerne spiralen, det gør det nemt at rengøre den.


  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvordan bruges en KLASSISKE STRAINER:

En klassisk strainer bruges sammen med en boston shaker. Du placere din straineren på tinnet og derved forhindre du is og frugtrester i at komme med over i dit cocktail glas. Når du anvender en strainer kan du styre hvor meget du skal si fra ved at trykke eller trække fjederen mod dit boston glas/ din shaker. På den måde åbner eller lukker du din strainer. Er det første gang du prøver det, anbefaler vi at du træner med vand.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?