Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Lurch citron og lime presser med opsamler og hældetudLurch citron og lime presser med opsamler og hældetud
279,00 kr
Varenummer: Pre-0001

Citronpresser - Med opsamler og hældetud.


Lurch har lavet denne lækre citron presser, som er lavet i rustfrit stål med stor og praktisk opsamler. Der udover har den en rigtig god hældetud, som sikre dig at du ikke spilder din lime eller citronsaft når du skænker.. Gør det særdeles nemt at tilføje din friskpresset citron saft i din shaker, mixing glas, i din dressing, eller marinade, eller i dit cocktail glas!


Info:
Robust presser lavet i rustfrit stål
Tåler opvaskemaskine
Cirtus frugter som: Lime, Citron, små appelsiner og grape frugter.
Farve: Mørke Grå


Tip: Pift dine isterninger op med saften fra citrus frugter!

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er en opsamler?

Denne citron og lime presser er lavet med opsamler, så istedet for at presse din citron eller lime saft, direkte ud i din shaker, dit mixing glas, bliver den opsamlet i en lille beholder. Det kan være rigtig praktisk, hvis du har presset lidt forud. En anden fordel ved at have opsamler på sin citron og lime presser, er at du sikre den ikke skyder vildt, med saft, hvis du får trykket for hårdt, eller skævt på din presser.

Lurch er et utrolig anakendt tysk mærke, som laver nogle rigtig gode produkter, især deres isterningebakker, er en af vores bestsellers. Se vores store udvalg af Lurch produkter her.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 5-10 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.