Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Lurch frugt og grønsags skræller - JulienneLurch frugt og grønsags skræller - Julienne
65,00 kr
Varenummer: Bar-0010

Skræl dekorativ garnisher med Lurch Julienne skræller - Godt og ergonomisk greb


Denne skræller fra Lurch har japansk klinge teknologi - Hvilket gør det muligt for dig nemt og hurtigt at peele lange ensartet strimler til ganisher. Denne skræller er utrolig velegnet til hård frugt og grønt som agurker og gulerødder. Har en blødt og ergonomisk greb. som gør den nem at arbejde med. Kom igang med at lave sjove og dekorative strimler til både din drink eller din salat.


Info:
Farve: Sort / Krom
Materiale: Rustfrist stål / Plast
Fødevaregodkendt
Opvaskemaskine: Ja


Tip: Se også vores andre produkter til  at lave smuk garnisher af frugt og grønt

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er garnisher?

Garniture betyder, spiseligt drinks pynt. Det kan både være lavet af friske råvare eller som tørret frugt, og forskellen er blot, mængden af vand der er tilbage i din frugt. Hvis man tager et tørret stykke frugt, vil der være ca. 20% vand tilbage, og helt op til 80% vand i frugt og grønt der ikke er tørret, dette har stor betydning for den smag din frugt efterlader sig i din drink.

Du kan lave frisk garnisher på mange forskellige måder, med dette jern, kan du lave strimler, med et parisienne jern kan du lave kugler, og med en peeler kan du lave spiraler. Og alt dette er med til at pynte både drinks og cocktails op.

De seneste år, er nu også tørret frugt kommet på banan. Alle citrusfrugter fungerer rigtig godt som tørret garnisher, men også æble og pære. Dehydreret frugt har en meget mere kraftig og sød smag, end frisk frugt har.

Sådan laver du din egen tørret garniture:

Du kan anskaffe dig en dehyrator, men du kan faktisk også lave det i din egen ovn. Denne skal tændes på 60 ˚C varmluft. Det tager ca. 5 minutter at forberede.

  1. Skær din frugt i så tynde skiver som muligt
  2. Læg din frugt på en bradepande, oven på bagepapir
  3. Bradepanden skal stå i ovnen i ca. 12 timer
  4. Vend dine frugter når halvdelen af tiden er gået.
  5. Hvis dine frugtskiver er meget tynde, vil de blive hurtigere færdige end de tykke skiver
  6. Afkøl nu dine frugtskiver, og kom dem i en lufttæt beholder
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.