Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Lurch frugt og grønsags skræller med peelerLurch frugt og grønsags skræller med peeler
75,00 kr
  • Køb 6 for 71,25 kr pr. stk. og spar 5%
Varenummer: Bar-0020

Universal skræller til grønsager og frugt
Denne universal skræller fra Lurch, kan skrælle lige hvad du har behov for, den har en bevægelige klinge der gør at den skræller nemt over alle overflader. Med det ergonomiske håndtag, glider arbejdet let, og ligger godt i hånden. Denne skræller fjerner kun et tyndt lag af din frugt eller din grøntsag. Og er derfor rigtig effektiv til garnisher. På siden af denne skræller ses en grov peeler, som kan lave finere spiraler
Tip: Se alle vores produkter fra Lurch her.


  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Længde: 10 cm. Bredde: 6 cm. Materiale: Rustfrit stål og plast. Farve: Krom og sort Vores favorit: Ja Opvaskemaskine: Ja Produkttype: Peeler 


HVAD ER GARNISHER?

Garniture betyder, spiseligt drinks pynt. Det kan både være lavet af friske råvare eller som tørret frugt, og forskellen er blot, mængden af vand der er tilbage i din frugt. Hvis man tager et tørret stykke frugt, vil der være ca. 20% vand tilbage, og helt op til 80% vand i frugt og grønt der ikke er tørret, dette har stor betydning for den smag din frugt efterlader sig i din drink.

Du kan lave frisk garnisher på mange forskellige måder, med dette jern, kan du lave strimler, med et parisienne jern kan du lave kugler, og med en peeler kan du lave spiraler. Og alt dette er med til at pynte både drinks og cocktails op.

De seneste år, er nu også tørret frugt kommet på banan. Alle citrusfrugter fungerer rigtig godt som tørret garnisher, men også æble og pære. Dehydreret frugt har en meget mere kraftig og sød smag, end frisk frugt har.

SÅDAN LAVER DU DIN EGEN TØRRET GARNITURE:

Du kan anskaffe dig en dehyrator, men du kan faktisk også lave det i din egen ovn. Denne skal tændes på 60 ˚C varmluft. Det tager ca. 5 minutter at forberede.

  1. Skær din frugt i så tynde skiver som muligt
  2. Læg din frugt på en bradepande, oven på bagepapir
  3. Bradepanden skal stå i ovnen i ca. 12 timer
  4. Vend dine frugter når halvdelen af tiden er gået.
  5. Hvis dine frugtskiver er meget tynde, vil de blive hurtigere færdige end de tykke skiver
  6. Afkøl nu dine frugtskiver, og kom dem i en lufttæt beholder
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister