Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Lurch rt34 tango rivejern - FinLurch rt34 tango rivejern - Fin
105,00 kr
Varenummer: Bar-0015

Lurch RT34 tango rivejern - Fin ideel til muskatnød eller citrusfrugter


Fint rivejern fra Lurch tango, er fremstillet i 18/10 rustfrit stål, markedets bedste razor tech bladteknologi, som er ultraskarpt – Så pas for guds skyld på nallerne makker! Dine ingredienser bliver skåret på dette rivejern og ikke revet. Lurch rt34 rivejern er et godt jern til citron, parmesanoste, muskatnød og ikke mindst chokolade. Håndtaget er ergonomisk korrekt, og ligger rigtig godt i hånden.


Info:
Længde: 33 cm.
Bredde: 6,5 cm.
Materiale:  18/10 Rustfrit stål og BPA-fri plast
Farve: Krom og sort
Opvaskemaskine: Ja


Tip: Lurch tango rivejern er udstyret med skridikker ende, der sikre dig at rivejernet ikke skrider fra dig når du arbejder med det.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerLurch rt24 tango rivejern fint skær.

Et super godt rivejern som både et let at arbejde med samt at rengøre, et rivejern der står fast ved brug grundet den skridsikre støtte i rivejernets ende. Det bedste rivejern på markedet der river sig igennem dine grønsager og frugter og som ikke flår eller ødelægger. Lav super flot garnisher til dine drinks og dine cocktails med et rivejern i høj kvalitet fra lurch.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister