Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Lurch rt34 tango rivejern - To vejsLurch rt34 tango rivejern - To vejs
65,00 kr
Varenummer: Bar-0017

Lurch RT34 tango rivejern – To vejs rivejern ideel til rodfrugter, råkost, oste, nødder og grønsager.


Rivejern fra Lurch i serien tango, rivejernet er fremstillet i 18/10 rustfrit stål, som er markedets bedste razor tech bladteknologi, det er ultraskarpt – Så pas for guds skyld på nallerne, og hold børn langt væk. Dine ingredienser bliver ikke revet men skåret i flotte snit på dette rivejern. Lurch rt34 to vejs rivejern er et godt jern til de større grønsager som, gulerødder, rodfrugter, kål, oste og ikke mindst chokolade.  


Info:
Længde: 33 cm.
Bredde: 6,5 cm.
Materiale: 18/10 Rustfrit stål – BPA-fri plast
Farve: Krom og sort
Opvaskemaskine: Ja


Tip: Lurch tango rivejern er udstyret med skridikker ende, der sikre dig at rivejernet ikke skrider fra dig når du arbejder med det.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerLurch rt24 tango rivejern har to vej skær – Riv både oppe og nede fra.

Et super godt rivejern som både et let at arbejde med samt at rengøre, et rivejern der står fast ved brug, grundet den skridsikre støtte i rivejernets ende. Det bedste rivejern på markedet der river sig igennem dine grønsager og frugter og som ikke flår eller ødelægger. Lav super flot grønsags snitter til dine drinks og dine cocktails med et rivejern i høj kvalitet fra Lurch.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.