Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Lurch skærebræt i bambus med saft kant - stortLurch skærebræt i bambus med saft kant - stort
599,00 kr
Varenummer: Skb-0004

Antibakteriel olieret bambus skærebræt.


Super lækkert skærebræt fra Lurch med saft kant, til kød og væsker, kan anvendes på begge sider, så du får 2 skærebrætter i ét. Ideel til madlavning, eller bag baren, når du skal skære frugt og grønt ud til dine drinks og cocktails. Lurch skære bræt er utrolig robust, og kan klare selv de hårdeste køkkenopgaver. Denne type bambus giver dig 2 x hårde overflade end f.eks træsorten bøg.


Info:
Materiale: Bambus
Farve: Lys brun
Længde: 50 cm.
Bred: 40 cm
Højde: 5 cm


Tip: Se vores knive og redskaber til frugt og grønt her.

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvem er Lurch?

Lurch er et tysk anerkendt mærke, som går ind for høj kvalitet. Hos Mixmeister har vi i mange år, ført deres isterningebakker, men har efter hånden taget mange af deres andre produkter ind i vores sortiment. Lurch er et rigtig godt mærke til dig der ønsker køkken redskaber og barudstyr, der er til at betale. Alle deres produkter er fantastiske.

Se hele deres Lurch sortiment her.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 5-10 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister