Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Lurch tango garnisher grønsags spiral - 3 mmLurch tango garnisher grønsags spiral - 3 mm

Pris: 109,00 kr

Special Price 59,95 kr

Varenummer: U-Bar-0012

Spiral grønsags skraller 3 mm - Lurch tango håndholdt garnisher værktøj


Praktisk håndholdt grønsags skraller der laver perfekte grønsags spiraler af grønsager som, agurk og rodfrugter. Et super nemt værktøj der lyn hurtigt kan give dig ensartet garnisher spiraler til din drinks. Lurch grønsagsskraller har et ergonomisk robust håndtag der sikre dig et godt greb, da det både kan anvendes af højre og venstre hånd. En god grøns snitter der kan pynte dine drinks og cocktails på et splitsekund.


Info:
Længde: 21,5 cm.
Diameter: 7,1 cm.
Dyb: 4 cm.
Materiale: Plast og rustfrit stål
Farve: Sort og krom
Opvaskemaskine: Ja


Tip: Fyld din karaffel med agurk strimler – Det ser ikke kun flot ud, det giver også en god smag.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerLurch garnisher grønsags spiral - Perfekt til at lave grønsags pasta.

Jo den er god nok - Denne smarte håndholdte grønsags snitter kan ikke kun anvendes af en bartender, nej også til madlavning - Lurch tango spiral give din mad et kreativt udtryk. Lav f.eks grønsags pasta ud af gulerødder eller andre rodfrugter. Perfekt til det veganske køkkener eller til børnefamilien. Kog dine grønsagsspiraler i få minutter og du har et sundt alternativ til pasta.

  • Vælg den ønsket grønsag og pres det med let tryk mens du rotere håndleddet, og fine grønsagsspiraler på 3 mm, titter frem.
  • Lurch garnisher grønsags spiral er BPA-fri
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister