Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Lurch tango garnisher grønsags spiral - 5 mmLurch tango garnisher grønsags spiral - 5 mm
65,00 kr
Varenummer: Bar-0013

Spiral grønsags skraller 5 mm - Håndholdt garnisher værktøj fra Lurch i serien tango


Praktisk håndholdt grønsags skraller der laver de perfekte grønsagsspiraler af grønsager som, rodfrugter og agurk. Et super nemt køkken værktøj der lyn hurtigt kan give dig flotte ensartet garnisher spiraler til dine drinks. Lurch grønsagsskraller har et ergonomisk godt håndtag, hvilket der sikre dig et godt greb om dit værktøj. Det kan både anvendes af højre og venstre hånd. En god grønsags snitter der kan pynte dine drinks og cocktails på et splitsekund.


Info:
Længde: 21,5 cm.
Diameter: 7,1 cm.
Dyb: 4 cm.
Materiale: Plast og rustfrit stål
Farve: Sort og krom
Opvaskemaskine: Ja


Tip: Brug dine garnis i en isterning - Det ser pisse fedt ud, og tilføjer eksta smag til din drinks.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerLurch garnisher grønsags spiral - Perfekt til at lave grønsags pasta.

Jo den er god nok - Denne smarte håndholdte grønsags snitter kan ikke kun anvendes af en bartender, nej også til madlavning kan Lurch tango spiral give din mad et kreativt udtryk. Lav f.eks grønsags pasta ud af gulerødder eller andre rodfrugter. Perfekt til det veganske køkkener eller til børnefamilien. Kog dine grønsagsspiraler i få minutter og du har et sundt alternativ til pasta.

  • Vælg den ønsket grønsag og pres det med let tryk mens du rotere håndleddet, og fine grønsagsspiraler på 3 mm, titter frem.
  • Lurch garnisher grønsags spiral er BPA-fri
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.