Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Lurch tango garnisher grønsags spiral - GrovLurch tango garnisher grønsags spiral - Grov

Pris: 109,00 kr

Special Price 25,00 kr

Varenummer: U-Bar-0014

Lav grove grønsags spiraler - Håndholdt garnisher værktøj fra Lurch i serien tango


Praktisk håndholdt grønsags skraller i sort plast der laver de kreative grove grønsagsspiraler af grønsager som, rodfrugter eller agurk. Et super nemt køkken værktøj der lyn hurtigt kan give dig flotte ensartet garnishe spiraler til dine drinks og cocktails. Lurch tango grønsagsskraller har et ergonomisk godt håndtag, hvilket der sikre dig et godt og stabilt greb om dit værktøj. Det kan både anvendes af venstre og højre hånd. En god grønsags snitter der kan pynte dine drinks og cocktails på et splitsekund.


Info:
Længde: 21,5 cm.
Diameter: 7,1 cm.
Dyb: 4 cm.
Materiale: Plast og rustfrit stål
Farve: Sort og krom
Opvaskemaskine: Ja


Tip: Fyld din karaffel med agurk strimler – Det ser ikke kun flot ud, det giver også en god smag.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerLurch garnisher grønsags spiral - Perfekt til at lave grove grønsags strimler.

Jo den er god nok - Denne smarte håndholdte grønsags snitter kan ikke kun anvendes af en hårdkogt bartender, nej også til madlavnings kan Lurch tango spiral, give din mad et kreativt udtryk. Lav f.eks grønsags pasta ud af gulerødder eller andre rodfrugter. Perfekt til det veganske køkkener eller til børnefamilien. Kog dine grønsagsspiraler i få minutter og du har et sundt alternativ til pasta. Pynt også dine salater med grønsager i spiral.

  • Vælg den ønsket grønsag og pres det med let tryk mens du rotere håndleddet, og fine grønsagsspiraler på 3 mm, titter frem.
  • Lurch garnisher grønsags spiral er BPA-fri
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.