Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

MadpincetMadpincet
69,00 kr
Varenummer: Bar-0007

Til perfektionisten, og den dedikerede


Med denne madpincet kan du få styr på de mindste detaljer når du laver pynten / garnisher på din cocktail. Madpincetten har en god længde på hele 30 cm. og ligger godt i hånden. Vælg altid en lang pincet for at opnå højere hygieniske forhold. Det kræver træning at arbejde med madpincet når du dekorer cocktails, men træner du dine skills kan du virkelig opnå æstetiske resultater på dine cocktails.


Mål: 
Længde: 30 cm.
Diameter: 25 mm.
Vægt: 92 g.


Du skal altså ikke føle dig uden for hvis du er en dedikerede kok eller konditor, her kan den nemlig også anvendes

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er en mad pincet?

En forvokset pincet, der bruges til at lægge sidste hånd på et mesterværk. Hvad enten om du er bartender, kok eller konditor. Med en madpincet kan du altså håndtere store og små detaljer og placere og anrette madvare præcis som du ønsker det.
En madpincet, er to lange arme, der er holdt sammen i toppen, lidt som en fjeder, armene på pincetten er små og fine og kan gribe om blomster, bær og madvare uden at beskadige det. 

En madpincet er utrolig udbredt i gourmet madlavning.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.