Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Manhatten cocktail shaker tre delt - Rustfrit stålManhatten cocktail shaker tre delt - Rustfrit stål
40,00 kr
  • Køb 6 for 38,00 kr pr. stk. og spar 5%
Varenummer: Sha-0040

Klassisk 3 delt Manhatten cocktail shaker - Lavet i rustfrit stål, i høj kvalitet.


Denne shaker kommer i 3 dele, en shaker, si og et låg, og er en rigtig god shaker til både nybegyndere og trænet bartendere. Denne shaker har fået tilnavnet Manhatten shaker og indbygget en strainer i sig. Det gør den utrolig nem at servere fra, og er derfor mange bartenderes fortrukne. Den er nem at gøre ren, da alle 3 dele kan komme i opvaskemaskine.


Info: 
Indeholder: 350 ml.
Højde: 19,5 cm.
Diameter: 7,3 cm
Farve: Krom
Matriale: Rustfrit stål


Tip: I låget på denne shaker finder du en jigger med 2 og 4 cl. mål. Smart!

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerSådan bruger du en Manhatten cocktail shaker.

Hav de 3 dele liggende på bordet foran dig. Fyld så din shaker med isterninger og efterfølgende dine ønsket ingredienser til din cocktail. Sæt strainer og til sidst låg på. Shake grundigt så din cocktail bliver blandet sammen, og afkølet af det is der ligger i din shaker. Skænk til sidst din cocktail i et flot drinksglas.

Tip: Skal du blande en drinks eller coktail med sodavand eller brus, må du aldrig komme sodavand i din shaker, det giver et forfærdeligt svineri. Top altid din drink med brus til sidst direkte i glasset.


Drinks opskrift der er lavet i en shaker: 

Morning Glory Fizz:

Hæld whisky, juice, sirup, æggehvider og absinthe i en din shaker. Fyld med is og ryst kraftigt i 10 sekunder. Strain i et kølet lowball glas uden is, top op med kold danskvand og rør forsigtigt med en ske. Pynt med mynte, et maraschino kirsebær og citronskal.

I de sidste par år har denne opskrift fået en nyvunden popularitet på verdens bedste cocktailbarer.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?