Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Metal sugerør i rustfrit stålMetal sugerør i rustfrit stål
8,00 kr
  • Køb 10 for 6,50 kr pr. stk. og spar 19%
Varenummer: Sug-0022

Miljøvenlige metal sugerør - sugerør i stål - Genanvedelige og smarte


Er du til luksus drinks og cocktail, lækre milkshake og gode smoothies, så mangler du kun at kunne drikke dem af dette premium sugerør. Dette sugerør er lavet af rustfrit stål. Det giver dem ikke kun et helt igennem lækkert og esklusivt finnish - Det er også meget miljøvenligt, da de kan bruges igen, igen ... og igen. Brug dette sugerør i kolde som varme drikke, da det ikke smelter eller bliver deformt. Udover sugerør fungere den også fint som rørepind da den har lidt vægt i sig.


Info:
Længde: 21,5 cm
Diameter: 8mm
Farve: Krom
Materiale: Rustfrit stål


Tip: Rengør dine sugerør med børste for optimal hygiejne!

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerSugerør

Vi elsker smukke sugerør, og i dag kan du på Mixmeister.dk finde et hav af lækre genanvendelig og miljørigtige sugerør, så du kan drikke drinks, cocktails, friskpresset juice og milkshakes med god samvittighed.

Se hele vores udvalg af sugerør her.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?