Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Mezclar Liberty slank dash bottle - 14,3 clMezclar Liberty slank dash bottle - 14,3 cl
139,00 kr
Varenummer: Dash-0008

Fin lille dash flaske - Perfekt til baren, køkkenet og bordret. 


Opbevar din bitter i en flot dash flaske - og vær sikker på kun at få én dråbe pr. gang.  Denne dash flaske fra Mezclar, den dosere stille og roligt dine dråber ud i et roligt tempo. Liberty dash bottle er perfekt til dig der, der gerne vil have et flot og æstetisk look.


Mål:
Højde: 16,1 cm.
Diameter: 5,3 cm.
Vægt: 253 g.
Materiale: Glas og kork 


Tip: Kan også bruges til: Oliven olie, balsamico eddike - Ser godt ud på middags bordet, og dine gæstere kan selv dosere hvad de ønsker på deres mad.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er en dash bottle / flaske?

En dash flaske er en lille flaske du kan hælde dine bitter, dine ekstrakter eller din saft i. Den dosere i dråbe form, og er derfor perfekt til de smage, hvor du kun skal anvende en lille my. Dash bottles fås i mange former, og størrelser - Se hele vores udvalg af dash flasker her.

Bruger du meget eddike og olie på din salat, kan du også bruge en dash flaske på dit middagsbord, det er en fin og flot måde at servere olier på.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.