Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Mezclar tin tin kobber boston shakerMezclar tin tin kobber boston shaker
375,00 kr
Varenummer: Sha-0022

Tin tin boston shaker


Dette boston sæt er lavet i rustfrit stål. En Boston shaker er en simpel shaker i to dele. En boston shaker kræver dog lidt øvelse både at holde den sammen men også at skille den ad. Samles ved at du sætter den lille tin skråt ned i den store tin. Et lille trick - Pres let på siden af  din Tin når den skal skilles ad, så slipper det lille vakum du har lavet. 


Mål: 
Tin: 53 cl./18 oz.
Tin: 82 cl./28 oz.


Tip: Se hele vores udvalg af kobber barudstyr her.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHVAD ER FORSKELLEN PÅ EN TIN TIN BOSTON SHAKER, OG EN BOSTON SHAKER MED GLAS?

En tin tin boston shaker, vil hurtigere nedkøle din drink eller din cocktail end, en boston shaker med glas.
Det rustfrie stål bliver hurtigere koldt af isterninger, end end glas gør. Tilgengæld er det super rart at kunne følge med, igennem glasset, når man f.eks shaker en whiskey sour, hvor der er æggehvide i, eller en espresso martini.
Du kan kan købe en boston shaker med glas her, og få to løsninger i en shaker.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.