Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Mixing glas med messing ringMixing glas med messing ring
299,00 kr
Varenummer: Mixing-0012

Begrænset antal. Mixing glas antik vintage stil. Et mixing glas bruges til at nedkøle din cocktail, så den bliver kold uden at blive fortyndet af flager fra isterninger. Bruges sammen med en lang barske og en strainer. Fordelen ved at bruge et mixing glas frem for en shaker er at din cocktail ikke bliver fortyndet af vand. Højde: 17 cm. Diameter: 9 cm. Rumfang: 1,2 L.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHVAD BRUGES ET MIXING GLAS TIL?

Et mixing glas bruges af en bartender til at nedkøle og røre en drink sammen men uden at ilte den. Et mixing glas vil ofte bruges til drinks som old fashioned og dry martini. Forskellen på et mixing glas og en shaker er, at i en shaker, slår du dine ingredienser hårdt sammen med isterninger for at nedkøle, hvor du i et mixing glas, stille og roligt, rører dine ingredienser sammen uden at ilte.


Den store drinks og cocktails guide:

Det kan være helt vildt svært at holde styr på hvad der er hvad, og nogle gange klumre vi selv rundt i det. Hvad er egentlig forskellen på en drinks og en cocktail. Og har det et ord hvis der ikke er alkohol i? 

En drink og en cocktail minder jo utrolig meget om hinanden, de er ofte farverige og de indeholder begge to alkohol, men der er faktisk forskel på de to, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at gøre det nemt, at skelne de to drikke fra hinanden.


Hvad er en drink?

En drink er en simpelt blanding, som indeholder stærkt spiritus (gin, rom, vodka, tequila, osv.) sodavand, saft eller juice.
Eksempel på en drink: Dark n stormy, Gin hass, Aparol spritz, Moscow mule, Brandbil og Tom collins

Hvad er en cocktail?

En cocktail er en smule mere avanceret og sofistikeret. Men tab nu ikke pusten. En cocktail indeholder stærk spiritus (gin, rom, vodka, tequila, whisky, cognac osv.) men vil indeholde flere forskellige alkoholiske ingredienser. Dette kan ud over spiritussen også være en likør, sirup, saft, juice, frugtpure. En cocktail, mixes ofte sammen i en shaker. En cocktail bliver altid serveret med pynt, det kan være kirsebær, blomster, peelet frugter eller grønt, eller drinkspynt. Så her går bartenderen ikke kun op i smagen, men lige så høj grad udseendet.
Eksempel på en cocktail: Pina colada, white lady, espresso martini, cosmopolitan, mojito, bloody mary eller en frugtig daiquiri

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 2-4 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.