Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Mørk morter i træ - 25 cm.Mørk morter i træ - 25 cm.
32,00 kr
Varenummer: Mor-0003

Lang mørk morter i træ 


Denne muddler er en af vores mest solgte. Morter i træ med en mørk finish. Denne muddler har en tykkelse på 3 cm. God til at muddle en mojito, da den er uden takker, hvilket betyder at man ikke får de bitre smagsstoffer med i cocktailen. Sørg altid for at mort dine råvare i en boston/ speed shaker, muddler du i en glas der er for tyndt kan du risikere at få glas stumper i din cocktail. Den mørke finish kan efter længere tids brug krakelere lidt, dog uden det påvirker produktets brugbarhed, det giver blot mortere et mere rustik look.


Info: 
Materiale: Træ
Farve: Brun
Længde: 20 cm


Tip: Vi anbefaler at du "ruller" dine citrusfrugter før de mortes, da det vil give dig mere saft, når frugtkødet, løses fra skallen

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerKan man vælge at muddle direkte i et glas?

Du kan godt muddle 7 morte direkte ned i et cocktailglas, men det kræver altså at kanten på dit drikkeglas har en vis tykkelse. Dit cocktailglas må altså ikke være have for tynd vægge. Knækker glasset når du står og muddler, kan du komme voldsomt til skade, og det kan give et værre svineri.
Gode glas at muddle i: Kan f.eks. være Nachtmann krystalglas eller Pasabahce drinksglas, men vær forsigtig.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?