Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Morter i sheesham træ - 22,5 cm.

Morter i sheesham træ - 22,5 cm.
99,00 kr
Varenummer: Mor-0008

Kvalitets Muddler i sheesham træ.


Lækker morter i det fineste sheesham træ, med riller i bunden. Har fine former som gør den unik og særlig, og en flot afrundet ende der gør den rar at arbejde med. Denne muddler har en diameter på 3,8 cm. Shreesham træet vokser hovedsageligt i Indien og Pakistan, og bliver ofte brugt til møbler og musik instrumenter, træet er meget hårdt, og krymper ikke meget i størrelsen


Info:
Materiale: Sheesham træ
Farve: Mørkebrun
Længde: 22,5 cm.


Tip: Skal du muddle citrusfrugter, så start med at "rul" din frugt. På den måde løsener du frugtkødet, derefter skal du skære den i både. Du får mere saft og smagsolier fra dine frugter.

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvordan bruges en muddler / morter?

En muddler har to ender, et hoved og et håndtag. Hovedet vil ofte have takker, men kan også være helt plan. Håndtaget er afrundet og rart at holde på. Hold i håndtaget og brug hovedet på din morter, til at presse, saft, og smagsstoffer ud af dine friske frugter og urter.

Du kan muddle i et mixing glas, en shaker eller i et drinkglas, hvis du muddler i et glas, er det vigtigt at glasset har tykke vægge. da det mindsker risikoen for at glasset knækker, når du muddler ned i det og mod kanterne i glasset. Du kan komme voldsomt til skade, og det sviner så frygteligt. Pas på dig selv, når du laver cocktails.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister