Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Nordicbar Barske m. Gaffel 30 cmNordicbar Barske m. Gaffel 30 cm
99,00 kr
Varenummer: Bar0795
Passer ind i Nordicbar produktserien, hvor Shaker, Strainer, Jigger og Julep Cups alle kommer i samme emballagedesign.
  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerBarske med twisted skaft og gaffel på 30 cm i poleret blank rustfrit stål. Leveres i flot gaveæske. Denne barske er ideel til mange formål i baren, særligt at omrøre sin drink på en nem og elegant måde. Barskeens vægt er nøje afstemt, så den nem at lave lidt lir med. Du kan bruge barskeens lange skaft til at hælde kulsyreholdige drikke ned af, så væsken ikke skvulper unødigt og derved bevarer mest muligt af kulsyren. Gaflen i enden af barskeen er perfekt til at fange diverse ingredienser med som oliven, lime og citronbåde eller maraschino kirsebær.
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 2-4 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.