Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Skænkepropper med free flow skænk uden stop - Priser fra 8,-

En pour skænkeprop, skænker dine væsker i en tynd fin stårle, uden at spilde. Få tips og tricks længere nede i beskrivelsen.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Skænkeprop der skænker uden stop

God måde at skænke og dosere din sirup eller din alkohol.
Disse skænkepropper sikrer dig et ensartet flow af væske når du hælder.  Det er en simpel prop som lukker sig til i flaskehalsen med den lameller, det sparer dig for en masse tid, da det nu er slut med at skrue låg af og på.
Det ser elegant ud når du skænker med en pour skænkeprop, da din væske kommer helt lige og pænt ud af flasken, du vil opleve at dine væsker fordeler sig helt perfekt i dine cocktails glas.

Lær at tælle når du skænker

Med lidt træning vil du kunne lære at tælle hvor mange cl. der kommer ud af dine skænkeprop, det er bare om at komme i gang.
Er du nybegynder, kan du med fordel skænke ned i en jigger, mens du tæller. Husk der er forskel på om du skænker sirup, eller spiritus.

En skænkeprop uden stop

Som tidligere nævnt er der ingen, stop klods i en free pour-propper. Ønsker du skænkepropper med doserings mål har vi også et bredt udvalg af disse, den mest kendte bag baren er en bottle pilot.

Hvilke flasker passer en free flow, pour skænkeprop til

Denne skænkeprop kan anvendes i alle almindelige flasker. Og det er ikke kun spiritus flasker vi her hentyder til, pynt dine eddiker og olier flasker i køkkenet med disse flotte propper.
Skænkepropperne har nemlig lameller der slutter sig tæt til flaskehalsen, så ingen dråber løber ud, eller ved siden af.

Rengøring af en skænkeprop

Hvis der går længe imellem du anvender dine flasker med Free Flow Skænkeprop, anbefaler vi at du anvender en dust cap. Husk som minimum at rengøre dine skænkepropper når du skifter flaske - Dine gæster skulle nødigt blive syge.

Vi anbefaler at du anvender en rengøringsbørste til dette.


Tom dyer skænkeprop

Tom dyer er en verdens kendt bartender, der har lavet en masse barudstyr, blandt andet en pour skænkeprop.

Tom har vundet mange priser inden for flair, som en kunst form, hvor man jonglere med flasker og barudstyr. Du kan se en masse spændene videoer på hans YouTube kanal her. 

Free flow, skænkeprop i krom

Vi har forskellige varianter, både i farven krom, og kobber. Og så har i også denne form som skruelåg, husk at mål din flaske korrekt.

Free flow pours skænkeprop i plast.

Disse skænkepropper, kan give din bar en fræk twist da de ofte har nogle flotte friske farver. De skænker præcis som dem i krom, men du kan anskaffe dig dem til en billigere pris.

Free flow pours skænkeprop med kork

Denne skænkeprop, ser rigtig rustik ud, og kan give din bar en råt look.

Free flow pours skænkeprop til flaskeholder.

Har du flasker der hænger på et stativ på din væg, kan du få en skænkeprop, der har free flow. Du kan se hele vores sortiment i flaskeophæng her.

Træn din free pour med en pourfect

Free pour bruges af mange bartendere, så de kan arbejde hurtigere og med mangler flasker af gangen. Er du bartender og skal have finpudset dine færdigheder eller vil du bare gerne lære lidt om bartenderens arbejde, så er Pourfect helt perfekt.