Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Free pour

Sorter faldende

Sorter faldende
 


 

Skænkeprop uden hold - Gør det nemt både at skænke og dosere din sirup eller din alkohol.

Disse skænkepropper sikre dig et ensartet flow af væske når du hælder.  Det er en simpel prop som lukker sig til i flaskehalsen, og sparer dig for tid. Slut med at skrue låg af og på. Det ser super elgant ud når du skænker på denne måde, og du vil opleve dine væsker fordeler sig helt perfekt i dine cocktails glas.

Med lidt træning vil du kunne lære at tælle hvor mange cl. der kommer ud af dine skænkeprop - Det er bare om at komme i gang.

Som tidligere nævnt er der ingen, stop klods free pour-propper - Så i princippet kan du skænke en hel flaske i en dispencer, og kalde folk til bords. Ønsker du skænkepropper med doserings mål har vi også et bredt udvalg af disse.  

Kan anvendes i alle almindelige flasker - Og det er ikke kun spiritus flasker vi her hentyder til, pynt dine eddiker og olier flasker i køkkenet med disse flotte propper.


Hvis der går længe imellem du anvender dine flasker med Free Flow Skænkeprop, anbefaler vi at du anvender en Dust Cap. Husk som minimum at rengøre dine skænkepropper når du skifter flaske - Dine gæster skulle nødigt blive syge.