Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Kilner tappehaneKilner tappehane
65,00 kr
Varenummer: Dis-00

Ny tappehane til Kilner drinks dispenser.


Denne tappehane, passer til Kilner drinks og juice dispenser på 5, 6 og 8 liter. Er din tappe hane blevet kedelig, kan du nemt udskifte din hane til en ny model. 


Vejledning:
Når du skal sætte din nye tappehane på din dispenser, starter du med at skille din tappehane ad, tappehanen sættes ind i hullet på din dispenser, tappe hanen skal vende udad, tag din hånd ind i dispenseren og skru din bolt på, gevindet på tappehanen fast. Undgå at stramme hanen for meget da det kan beskadige glasset og tappehanen, men skru nok, til at der ikke sker lækage. 


 Tip: Se vores udvalg af lækre drinks og juice dispencere her

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerKilner drinks og juice dispenser

En drinks og juice dispenser er en fantastisk måde at servere smukke lemonader, juice og drinks på. Den er rigtig anvendelig til børnefødselsdag, buffer, havefester og større fester. Når du servere dine drikkevare i en dispenser, kan dine gæster yde en nem selv betjening, bruger du den til børnefødselsdage, undgår du spild da den er nem for børn at håndtere. 

Din tappe hane kan med tid, blive slidt, eller gå i stykker, men i stedet for at udskifte hele din dispenser, kan du nøjes med at forny din tappehane. 

Har du brug for en lang barske der kan nå ned i bunden af din dispenser, og omrører dine drikkevare, har vi en lang barske der passer perfekt her.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?