Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Rengørings middel til skænkepropper - 1 LiterRengørings middel til skænkepropper - 1 Liter

Pris: 399,00 kr

Special Price 149,00 kr

Varenummer: Dp-rens

Measure kleen renser og desinficere for at sikre dine skænkepropper optimale ydeevne og lang levetid. Fjerner kalk, som kan forudsagde, fejl i dine skænkepropper, hvilket sikre dig du altid kan stole på dine skænkepropper.


Blandingsforhold og fremgangsmåde 
1 del Measure kleen
20 del varmt vand
Lad dine skænkepropper ligge natten over i din blanding
Skyl dine skænkepropper grundigt igennem med koldt vand.


Tip: Se vores store udvalg af skænkepropper her.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er forskellen på en skænkeprop?

Hos mixmeister.dk kan du finde to slags skænkepropper. Den ene kaldes en free flow, og den anden kaldes en doserings skænkeprop. 

Free flow skænkeprop: Er en skænkeprop der skænker frit, her skal du selv afmåle i en jigger, eller lære kunsten at tælle dine cl. En free flow skænkeprop, gør det utrolig nemt at skænke fra en flasken, da det du skænker, kommer ud ad flasken i en let, lige stråle. Du spilder mindre, og får en langt bedre arbejdes gang, med free flow skænkeprop.

Doserings skænkeprop: Er en skænkeprop der afmåler et korrekt cl. mål af for dig. Her kan du altså stole på at proppen skænker det rigtige mål for dig. Denne skænkeprop er især brugt hvis du har dine flasker oppe at hænge på et flaskeophæng. Et doseringsmål er utrolig anvendt på både barer og cafeer.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister