Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Skænkeprop - 2 cl.Skænkeprop - 2 cl.
45,00 kr
Varenummer: DP-0002

Skænkeprop der skænker 2 cl.


Denne skænkeprop stopper automatisk, og skal vendes før den igen kan udskænke 2 cl. væske.  Bør kun bruges til spiritus, da likør og sirupper gør at den "sukker til". Vi gør opmærksom på, at farven på skænkeproppen kan skifte fra tid til anden. I én ordre vil farven dog altid hvis muligt være den samme. Denne skænkeprop passer i alle alimdelige 0,70 og 0,75 cl. flasker. Lukker helt tæt i flasken hals grundet pakningen. 


Vejledning:
Flasken holdes i 45-60 grader
Flasken skal vendes når du ønsker at skænke igen
Husk at rengør din skænkeprop, efter brug, ellers fedter den til og afmåler ikke korrekt.


Tip: Fås også i 3 cl.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHVAD ER EN SKÆNKEPROP?

Denne skænkeprop, har metal bolde, skubber sig frem og tilbage. Når din flaske står stille på hylden, som beskytter den øverste metal kugle din væske i flaske mod støv, fluer og snavs, da den lukker helt tæt.
Sådan bruger du den: Skru låget af din flaske og pres skænkeproppen ned i din flaske, nu den klar til brug. Skænk nu med en vinkel på flasken på ca. 45 grader. Denne skænkeprop er ideel til at skænke shots op med. Denne skænkeprop skænker med en jævn stråle.

Info:
Materiale: Plast
Længde: 10 cm.
Diameter: 4 cm.
Indvendige mål: 1,8 til 2 cm

Bemærk: Denne skænkeprop kan kun anvendes til rent spiritus, da sukkeret fra sirup, juice og saft, vil størkne, og gøre det umuligt for metal boldene i skænkeproppen at bevæge sig.

Se vores udvalg af skænkepropper her.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister