Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Sort bottle pilot - 2 cl.Sort bottle pilot - 2 cl.
68,00 kr
  • Køb 10 for 64,60 kr pr. stk. og spar 5%
Varenummer: DP-2000

Skænk shot uden at vende flasken med en bottle pilot
Denne sorte bottle pilot skænkeprop er vores mest solgte skænkeprop. Denne variant skænker 2 cl væske. Når du anvender en bottle pilot skænkeprop skal du IKKE vende flasken om hver gang den har skænket. Dette er især fordel til gin, rom eller vin smagning.
Tip: Fås også som 4 cl. skænkeprop.


  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Materiale:
Plast Farve: Sort  Fordel: Skænk uden at vende flasken Skænker: 2 cl. ad gangen


Hvad er en bottle pilot skænkeprop?

En bottle pilot skænkeprop, er en skænkeprop der skænker væske, uden du skal vende flasken om, efter hver skænk. En bottle pilot skænkeprop, er utrolig god til f.eks. gin, vin, whisky eller rom smagning. Da du hurtigt kan skænke til alle dine gæster, der blot skal have en lille smags prøve, uden du skal vende flasken om hver gang du har skænket. Jo færre gange du skal vende flasken om, jo færre gange spilder du, og derved udgår du spild af de gode dråber. En bottle pilot, skænker præcis hver gang.

Hvordan virker en bottle pilot?

Bruger vejledning:
1. Tag proppen af din flaske, og sæt dine nye bottle pilot i flasken.
2. Ved din flaske om, nu fyldes det sorte kammer med væske, når kammeret indeholder 2 cl. slipper den væsken.
3. Du har nu 4-5 sekunder til at rykke videre til næste glas, imens fyldes kammeret op med ny væske, som frigives.
4. Du kan forsætte til flasken er tom, uden at vende flasken om. 
5. Først når du vender flasken tilbage med bunden nedad, stopper skænkeproppen med at skænke.

En bottle pilot skænkeprop er genial til alle former for smagning, men også til at skænke shots op med.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister