Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Sort cocktail strainerSort cocktail strainer
175,00 kr
Varenummer: Str-0010

Denne sorte strainer er et professionelt barværktøj i utrolig høj kvalitet. Den bruges til at si isterninger eller friske urter fra drinks og cocktails. Den har en utrolig lækker sort metalfarve, der gør den ret unik. Spiralen og de to "ører/ben" hjælper dig med at placere strainer sikkert på din cocktail shaker. På oversiden ses nogle huller, arrangeret i en krydsform. Spiralen kan tages af for let rengøring. I håndtaget ses et hul som kan anvendes til at hænge strainer op, dette sikre dig en god tørring af produktet.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  3-5 hverdags levering grundet sommerferie
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: Farve: Mat sort. Diameter: 8,5 cm. Længde: 16,5 cm.. Materiale: Rustfrit stål

HVORDAN BRUGES DEN KLASSISKE STRAINER?

Den klassiske strainer, bruges sammen med en Boston Shaker eller sammen med eet mixingglas. Du placere din straineren på tinnet eller på kantet af dit glas og derved forhindre is og frugtrester i at komme med over i dit cocktailglas når du skænker din cocktail. Du kan styre hvor meget du skal si fra ved at trykke eller trække fjederen mod dit boston glas/ shaker. På den måde åbner eller lukker du din strainer - På denne strainer er det ekstra nemt at styre, denne strainer har nemlig riller der sikre at din finger ikke skrider.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister