Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Sort cocktail strainerSort cocktail strainer

Pris: 175,00 kr

Special Price 99,00 kr

Varenummer: Str-0010

Denne sorte strainer er et professionelt barværktøj i utrolig høj kvalitet. Den bruges til at si isterninger eller friske urter fra drinks og cocktails. Den har en utrolig lækker sort metalfarve, der gør den ret unik. Spiralen og de to "ører/ben" hjælper dig med at placere strainer sikkert på din cocktail shaker. På oversiden ses nogle huller, arrangeret i en krydsform. Spiralen kan tages af for let rengøring. I håndtaget ses et hul som kan anvendes til at hænge strainer op, dette sikre dig en god tørring af produktet. Husk metail produkter som denne belagt med farve kun må vaskes op i hånden!

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: Farve: Mat sort. Diameter: 8,5 cm. Længde: 16,5 cm.. Materiale: Rustfrit stål

HVORDAN BRUGES DEN KLASSISKE STRAINER?

Den klassiske strainer, bruges sammen med en Boston Shaker eller sammen med eet mixingglas. Du placere din straineren på tinnet eller på kantet af dit glas og derved forhindre is og frugtrester i at komme med over i dit cocktailglas når du skænker din cocktail. Du kan styre hvor meget du skal si fra ved at trykke eller trække fjederen mod dit boston glas/ shaker. På den måde åbner eller lukker du din strainer - På denne strainer er det ekstra nemt at styre, denne strainer har nemlig riller der sikre at din finger ikke skrider.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.