Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Sort isspand 5,5 LiterSort isspand 5,5 Liter
345,00 kr
Varenummer: Køl-0001

Smart sort isspand til isterninger


Denne isspand er lavet i plastik, og har fine afrundet hjørner. Den har udtagelig dryp spand hvilket vil forlænge dine isterningers levetid. Vælger du at tage det medfølgende dræn ud, kan der være ca. 6 liter is i denne isspand. Vi anbefaler ikke at du sætter din spand i fryseren.
Tip: Brug altid en isske, eller en is tang, det er hygiejnisk korrekt

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Invendige mål: (B/H/D i cm): 17,0/15,0/17,0
Udvendige mål: (B/H/D i cm): 19,5/18,5/19,5
Indeholder: Låg, Spand, Dræn
Farve: Sort
Materiale: Plast


Hvad er en isspand?

En isspand er en beholder du anvender til at opbevare isterninger. De fleste isspande har indbygget et dræn, hvilket gør at vandet kan løbe fra dine isterninger, når de tør, så dine isterninger ikke smelter sammen.

Hvorfor ikke bare bruge en skål?: Når du anvender en skål til dine isterninger, vil dine isterninger ligge i deres eget tøet vand, hvilket gør at de også tør hurtigere.

En isspand er rigtig oplagt hvis du skal lave mange drinks og cocktails, og har behov for isterninger tæt på, så du ikke skal løbe efter isterninger hele tiden.

Hold altid en høj hygiejne bag baren, det fortjener dine kunder og dine gæster. Vi anbefaler altid at du anvender en is tang eller en isske.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.