Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Standart Hawtorne Strainer - 2 BenStandart Hawtorne Strainer - 2 Ben
49,00 kr
  • Køb 6 for 45,00 kr pr. stk. og spar 9%
Varenummer: Str-0016

Denne strainer er lavet i rustfrit stål - Og er vores mest solgte.


Rigtig god strainer der ligger godt og stabilt på din shaker eller dit mixingglas, nok den mest almindelige og vores mest solgte strainer. Det flade håndtag ligger godt i hånden, og på bagsiden ses en solid split til at styre din fjeder med. I skaftet ses et hul så den kan hænge i din bar. Denne strainer er lavet i rustfrit stål - Og er vores mest solgte.


Mål: 
Længde: 16 cm.
Diameter: 7,8 cm.
Opvaskemaskine: Ja
Farve: Krom 
Materiale: Rustfrit stål


Tip: På denne strainer ses et lille ombuk lige over skaftet på bagsiden af straineren - Det gør det nemt for dig at justere trykket på fjederen når du strainer din drink eller din cocktail.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerFÆLLE FOR VORES TRE TYPER STRAINER ER AT DE HAR TIL FORMÅL,  AT SI UØNSKET ELEMENTER FRA DIN COCKTAIL. HVORDAN BRUGES DEN KLASSISKE HAWTORNE STRAINER?

Bruges sammen med en boston shaker eller et mixingglas. Du placere din straineren på tinnet eller mixingglasset kant og derved forhindre is og frugtrester i at komme med over i dit cocktailglas. Du kan styre hvor meget du vil si fra ved at trykke eller trække fjederen mod dit boston glas. På den måde åbner eller lukker du din fjeder på din strainer.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?