Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Thecocktail.Blog barudstyr - Mix-Meister BarsætThecocktail.Blog barudstyr - Mix-Meister Barsæt
899,00 kr
Varenummer: Sæt-0007

Barsæt med Kvalitets Barudstyr udvalgt af Morten Krag - TheCocktail.blog 


Sættet har en værdi af: 931,- I samarbejde med TheCocktail.Blog, har vi sammensat dette barsæt, som indeholder det vigtigste til baren, plus lidt ekstra, for at du kan lave lækre cocktails. Et af vores største barudstyrs pakker, hvor du får alt hvad hjertet begære. Et lækkert stilrent barsæt, som er et af vores fortrukne. Er du til drinks og cocktails, skal du tage et kig på Morten Krag´s Instagram profil. Han er dælme dygtig.


I dette barsæt får du:
1 x Klassisk tre delt shaker
1 x Peeler
1 x Pasabahce mixing glas
1 x Mixcan Elbow citron og lime presser
1 x 2,5-5 cl. Jigger
1 x Morter i solid sort plast
1 x Barske m. Twistet skaft og morter
1 x Profesionel hawthorne strainer


Tip: Alle disse dele kan købes separat, følg link i beskrivelsen.

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerBeskrivelse af hvordan du anvender barudstyret i denne pakke

Klassisk tre delt shaker: 
Bruges til at ryste og afkøle dine cocktails og drinks sammen. 

Jigger: 
Vel nok det mest nødvendige udstyr. En jigger bruges til at opmåle dine ingredienser med. Dette er vigtigt for at få en balanceret og perfekt afmålt cocktail.

Peeler: 
Lav spiraler af frugter til garnish, så et godt værktøj til at være kreativ. Har også et skarpt blad, så man kan lave større stykker.

Barske: 
Bruges til at røre din cocktail sammen med. Der findes et utal af teknikker til at gøre netop dette, så det ser “prof” ud. Hvis du hælder din blandevand ned af en barske som et afløbsrør, undergår du at din blandevand bruser for meget. En anden fordel ved den metode er også at din blandevand ligger sig ned i bunden af glasset, hvor spiritussen og isterningerne befinder sig, så den smager ens hele vejen igennem.

Professionel hawthorne strainer: 
Bruges når man har rørt eller rystet en cocktail sammen, for at forhindre at der kommer noget i dit glas som man ikke ønsker eller ikke skal drikkes. Det gør samtidig også cocktailen helt klar og lækker at se på. Nogen shakers har indbygget strainer.

Pasabahce mixing glas:
Bruges til at røre dine cocktails sammen med. Indeholder din cocktail kun alkoholiske væsker bruges dette glas. Det kan være cocktails såsom Manhattans, Martinis eller Sazeracs. Du kan også vælge at bruge den nederste halvdel af en shaker til dette formål. Det er en god idé kun at blande to cocktails i dit mixerglas ad gangen, da det ellers kan være svært at få tilstrækkelig mængder is.

Mixcan Elbow citron og lime presser:  
Mange cocktails indeholder enten lime eller citron juice. Slip for at stå med citronfingre når du flotter dig bag baren. Denne presser sikre en lige stråle af saft ned i dit glas

Moter / muddler:
Bruges til at mose dine frugter, krydderier, citrus, bær mm. når du skal bruges det i din cocktail. Herefter kan du bruge enten mixer glasset eller din shaker.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister