Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Tin tin boston shaker med boston shaker glasTin tin boston shaker med boston shaker glas
249,00 kr

Pris som konfigureret: 199,20 kr

Varenummer: Bland-10

Har en værdi af 264,- En tin tin boston shaker er rigtig god til meget hurtigt at afkøle din cocktail, hvis det skal gå stærkt, da de to metal dele afkøles hurtigt af isterninger. En tin tin boston shaker består af to metal dele, hvoraf den lille del kaldes en speed shaker. Denne kan man udskifte med et boston shaker glas, fordelen ved at shake med en boston tin og et glas, er at du får et ”vindue” du kan kigge ind igennem, så du hele tiden kan følge med i hvor langt din cocktail er. Det kan være en fordel når du f.eks. shaker en whisky sour, som indeholder æggehvider. I dette sæt får du altså alle 3 dele.
Mål:
Boston shaker glas: 47 cl / 16 oz. Højde: 14,8 cm. Diameter: 8,8 cm
Mezclar speed shaker: 53 cl. / 18 oz. Højde: 13,1 cm. Diameter: 8,6 cm
Mezclar tin boston shaker: 82 cl. / 28 oz. Højde: 17,7 cm. Diameter. 9,2 cm

 
Beskrivelse

DetaljerHvad er en boston shaker?

En Boston shaker er en simpel shaker som kommer i to dele, tin tin boston shaker er utrolig nem at rengøre, da den nemt kan gå i en opvaskemaskine. Når man anvender en tin tin boston shaker kræver det dog lidt øvelse både at holde den sammen, mens du shaker, men også at skille den ad, når du har shaket din cocktail sammen, er du nybegynder, anbefaler vi dig en klassisk 3 delt shaker. Du samler din tin tin boston shaker ved at sætte det lille tin skråt ned i den store tin. Og skiller den ad igen ved at presse let på siden af dine tin's når den skal skilles ad, så slipper det lille vakum du har lavet.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.