Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Tin Tin boston shakerTin Tin boston shaker
149,00 kr
Varenummer: Sha-0039

Tin Tin boston shaker - i blank rustfrit stål


Det er svært at sige hvad der er en bartenders vigtigste værktøj, men en tin tin boston shaker er svær at komme uden om, hvis du skal lave en god cocktail. Dette boston sæt er lavet i rustfrit stål og har en blank overflade. En Boston shaker er en simpel shaker i to dele, der er nem at rengøre. Den kræver dog lidt øvelse både at holde den sammen men også at skille den ad.


Mål: 
Den lille Tin: 53 cl./18 oz.
Den store Tin: 82 cl./28 oz.


Tip: Samles ved at du sætter den lille tin skråt ned i den store tin. Når du skiller den ad, pres så let på siden af  din Tin tin boston shaker, så slipper det lille vakum du har lavet.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerFordelen ved en tin tin boston shaker i metal.

Når du arbejder i ren metal, og altså ikke med et boston glas. kan du hurtigere afkøle din drink eller din cocktail. Ulempen ved en tin tin boston shaker er at at du ikke kan se hvor shaket dine ingredienser er, så kan du lide at følge lidt med skal du vælge en boston shaker med glas.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.