Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Victorinox grøntsags og urte knivVictorinox grøntsags og urte kniv
70,00 kr
Varenummer: Bar-0003

Grønsags og urte kniv


Vicotrinox er kendt for sine gode produkter, og denne grøntsagskniv er ingen undtagelses. Denne kniv er meget skarp, også efter lang tids brug. Derfor er denne egnet til professionelle såvel som private. Ligger godt i hånden, også med våde hænder.


Info: 
Kniven med skaft er 21,5 cm
Knivens blad er 10 cm.
Knivens bland er spids
Produceret i Schweiz


Tip: Denne kniv fås også som frugt og urtekniv 

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHVAD ER GARNISHER?

Ordet garnisher betyder ”pynt din cocktail eller drink”. Det er meget brugt, og du er sikkert stødt på det når du har læst en opskrift. Når man snakker om garnisher er ofte spiseligt drinks pynt, det kan være alt fra tørret frugt og grønt, peelet citrusfrugter, men også kirsebær.  Så går du på cocktail bar og får serveret en flot cocktail, men en foldet citron skal på glasset kant, har du fået en serveret en cocktail med ganisher.

Der findes et utal, af redskaber til at lave drinks pynt med, se vores udvalg her.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.