Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Vin og champagne køler - BetonVin og champagne køler - Beton
219,00 kr
Varenummer: Vik-0005

Vinkøler i råt design - Lavet i Beton. 


Til dig der ikke er den store DIY-Person - Du må gerne tage æren, vi siger ikke noget. Chic flaskekøler i moderne råt og rustik design - lavet i beton. I bunden er der fastgjort en blød pude for at beskytte bordoverfladen så der ikke kommer ridser. Alle kommercielt flasker med et volumen på 0,7 til 1,5 liter skal passe ind i køleren - dog skal du altid tage diameteren i betragtning. Tåler IKKE opvaskemaskine


Mål:
Højde 19 cm.
Udvendig diameter 12,7 cm.
Indvendig diameter 10 cm.
Materiale: Beton
Farve: Grå
Overflade: Jævn


  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerSe vores udvalg af champagne og vin køler her

HVAD ER EN VINKØLER?

En vinkøler er en beholder der fyldes med is, som kan holde din vin flasker kold. En vinkøler kan fås med og uden stander. En vinkøler er især god til de lyse vine som, hvidvin og rosé. Denne køler er beregnet til én flaske, hvis du ønsker en løsning til flere flasker, skal du over i en vinbowle. Hvis du øsnker en løsning, der kan spare dig for lidt bordplads, vil vi anbefale dig en vinkøler på stander.

HVAD ER FORDELEN VED EN VINKØLER?

Den største fordel er helt klart kold vin. Men når det så er sagt, så kan det altså spare dig for en masse penge at anvende en vinkøler. En kold vin der efterlader kondensmærker på dig bord, kan være en dyr affære. Udgå, skader på træbordet eller dugen du har arvet, og vær sikker på din vin altid er kold.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.