Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Vinkøler i plast og kromVinkøler i plast og krom
139,00 kr
  • Køb 3 for 129,00 kr pr. stk. og spar 8%
Varenummer: Vik-0002

Se din vin etikette når du nyder din vin


Denne elegante vin køler kan holde alle flasker kolde, den er lavet i klar plast med en fin kant i krom. En rigtig smukt detalje, der gør at du kan nyde synet af din vinflaske, selvom ligger på køl. Du kan også hele tiden følge med i, hvor meget der er tilbage i din vinflaske, så dine gæster aldrig løber tør. Total win win.


Info: 
Højde: 23 cm.
Diameter: 12 cm
Væg: 30 g.


Tip: Når du ikke at drikke hele din flaske, så har vi propper til både vin og champagne.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er fordelen ved en vinkøler?

Den største fordel er helt klart kold vin. Men når det så er sagt, så kan det altså spare dig for en masse penge at anvende en vinkøler. En kold vin der efterlader kondensmærker på dig bord, kan være en dyr affære. Udgå, skader på træbordet eller dugen du har arvet, og vær sikker på din vin altid er kold.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.