Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Vinsæt med vinkøler, vinprop, champagnestopper og proptrækkerVinsæt med vinkøler, vinprop, champagnestopper og proptrækker
330,00 kr
Varenummer: Vin-0007

Bemærk venligst af vinflaske ikke medfølger! Mixmeister vinsæt er et perfekt gavesæt med vintilbehør til dine ynglings vinflasker. Et perfekt gavesæt med vintilbehør. Et sæt der kan bruges som værtindegave eller firma gave. Sørg for at dine vine eller champagner ikke bliver kedelige hvis du ikke får drukket hele flasken i første hug. Disse flaske propper holder dine flasker friske selvom de har stået et par dage. Proptrækkeren har også en flaskeåbner i sig, samt en folieskære 
Sættet indeholder: 1 stk. Vinkøler dobbelt isoleret i rustfrit stål, 1 stk. Champagnestopper flaskeforsegler, 1 stk. Vinprop flaskeforsegler og 1 stk. Klasstisk proptrækker


  Fri fragt v. køb over 599,-
  3-5 hverdags levering grundet sommerferie
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerTjenerens ven proptrækker:

Denne proptrækker kender du helt sikkert, da det er den mest benyttet proptrækker. Når man åbner en vin med sådanne en proptrækker, anvender man det der hedder et vægtstangsprincip. Her støtter man imod flaskens kant, med sin proptrækker, på flaskens hals.

På en klassisk tjenerens ven proptrækker kan der også være indbygget en flaskeåbner og en lille kniv, til at fjerne folien om flasken hals.

Vinstopper

En vinstopper er en rigtig god vinprop med vakuum, og er perfekt til dig der ikke ønsker at drikke en hel flaske vin, men vil nyde den over et par dage. Vinproppen lukker helt tæt om din vinflaske, så der ikke kommer ilt ind i din vinflaske. Kan bruges igen og igen.

Champagnestopper

En champagnestopper kan bruges til alle mousserende vine, og sikre dig at din vin eller champagne bevare sine skønne bobler (kuldioxid) så den også kan nydes dagen efter, hvis du ikke når at drikke alt vin på en aften.

Du kan altså åbne en flaske mousserende vin med god samvittighed, uden at skulle hælde en halv flaske ud i vasken, fordi den er blevet flad.

DOBBELT ISOLERET VINKØLER:

En vinkøler lavet i rustfrit stål er ofte dobbelt isoleret (vi har kun sådanne modeller). Det vil sige at der er et hulrum inden i vinkølere. Varmen ude fra, er længere tid om at ramme isterninger, og kan derfor holde dine isterninger frosne i længere tid. Vi har en dobbelt isoleret vinkøler i krom, og en dobbelt isoleret vinkøler i kobber.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister