+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

 

Drinksopskrifter - de bedste cocktails, drinks & mocktails

 

Drinksopskrifter med tequila

De fleste forbinder tequila med salt, citron og en bytur, som de gerne havde været foruden - og det er en skam. Tequila er nemlig premium spiritus på højde med cognac og whisky.

Tequila er en af de eneste spirituosa på markedet, som har en tydelig smag af dens grundprodukt - nemlig agaven. Det tager som minimum at producere hvilken som helst tequila, da agaveplanten bruger mellem 5-10 år på at modnes.

Tequila er generel god at mixe med citrusfrugter, som fx appelsin, lime, ananas og citron, som alle giver tequilaen en rigtig god rund eftersmag. Som sagt er tequila lavet på agave, så hvis du ønsker en alkoholfri drink med tequila smagen, så kan vi varmt anbefale at du blot udskifter tequila med agavesirup.

Se alle vores opskrifter på drinks med tequila.

Drinksopskrifter med vodka

Vodka er en klar spiritus på mellem 30-60 % alkohol, og den indgår i et hav af drinks og cocktails. Vodka - drikken der kan få dig til at tale flydende russisk - og selvom man skulle tro at den stammer fra Rusland, så ved man det faktisk ikke helt.

Vi har samlet de bedste og mest klassiske drinksopskrifter med vodka. Det kan være svært at udvælge sine favoritter, så vi har udvalgt lidt forskelligt alt efter om du er til den originale og kendte drink fra Sex and the City serien Cosmopolitan, Long Island Iced Tea eller den populære Moscow Mule.

Se alle vores opskrifter på drinks med vodka.

Drinksopskrifter med rom

Der findes flere forskellige typer af rom, fx hvid rom og mørk rom samt årgangsrom. Den hvide rom bruges ofte i drinks, men enkelte producenter laver også så god Blanco rom, at den kan nydes rent. Den mørke rom drikkes som udgangspunkt rent, men kan også blandes som drinks. Den mørke rom har oftest mere karakter og rund fylde. Årgangsrom er lagret i mange år, medmindre der er tale om Single Barrel, så vil rommen være et blend af forskellige rom.Når du laver drinks med rom, så er det generelt en god idé at mixe med tropiske ingredienser som citrusfrugter, mynte og ingefær. Alle tre ingredienser fungerer rigtig godt med rom og bringer kun de bedste noter frem i dem. De fleste af vores romopskrifter kan også bruges med Cachaca, som er en brasiliansk spiritus, der minder om rom.

Se alle vores opskrifter på drinks med rom.

Drinksopskrifter med gin

Gin er en destilleret alkoholisk drik, der skal være lavet på enebær. I henhold til EU-regler findes der 4 typer gin; Spiritus med enebær smag, gin, destilleret gin og London Gin. I dag kan vi især takke den gode gamle Hendricks for at gin har den status som den har i dag - Det er in at drikke gin, og det er der en god grund til.

Der er et hav af muligheder når det kommer til blanding af gin. Du kan både nyde den med lemon sodavand eller tonic, eller bruge den i mange forskellige spændende cocktails. Hvis du er af den type, der mener at gin smager af gran, så skal du gøre dig selv den tjeneste at gå på gin eller cocktailbar og få en vellavet cocktail - For gin kan bare så meget og er en fantastisk spiritus.

Se alle vores opskrifter på drinks med gin.

Drinks uden alkohol

Måske du er afholdsperson, gravid, på kur eller blot skal servere en omgang lækker lemonade, så skal de alkoholfrie drinks bare være vellavede og lækre. En god fest behøver absolut ikke indeholde alkohol.

Derfor har vi samlet en masse skønne muligheder for, at du kan lave lækre alkoholfrie cocktails, også kaldet mocktails. Du kan også finde flere skønne opskrifter på mocktails, lemonader og andre lækre drikke under vores sirupper.

Se alle vores opskrifter på drinks uden alkohol.

 

Drinks opskrifter