Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Indpakning, papkasser og pakkemateriale - Vi tænker på miljøet

Vi tænker os grundigt om, når vi pakker din pakke.

Hos Mixmeister går vi op i at passe på miljøet, derfor genbruger vi så meget som muligt. Ofte anvender vi papkasser og genbrugsartikler fra vores leverandøre. 

 Vi beklager derfor hvis din pakke er skæv og tosset at se på, men for vores alle sammens skyld vil vi hellere bruge materialerne flere gange, og på den måde være med til at skåne miljøet. 

Vores lager ligger sammen med en anden virksomhed, og deres medarbejder er gode til at tage brugte pap kasser med – Så modtager du en støvsuger, en kaffemaskine eller en mikrobølge ovn, skal du ikke miste modet, det er blot en genbrugs papkasse, som vi har fået af vores naboer.

Hvis vi har brugt en ny papkasse, vil den have mærkningen “FSC”. FSC er en international non-profit mærkningordring til træ og papir, som er fremstillet af træer, der er fældet i skove, hvor der ikke bliver fældet mere end, at skoven kan følge med. Du kan læse meget mere om FSC mærket på deres hjemmeside her.

Nogle gange anvender vi oppustelige poser som er lavet i plast, når vi sender flasker. Disse poser består af 98% luft, og 2% plast.

Som tak for din forståelse for vores indpakning, får du 10% rabat på dit næste køb. Anvend koden: “En-på-kassen”, i indkøbskurven.

Vi glæder os helt -vildt- til at pakke din bestilling


De største hilsner fra Langeland

Louise og Kristina

Nye produkter