Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Forårs inspiration til gaver, fest og drinks

Vi har samlet en hel kategori med inspiration til de første lyse måneder på året. Vi har alt du skal bruge til konfirmationen eller gaven til dig mor eller far

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Forår

Nu begynder det at lysne og festerne kan så småt begynde at blive planlagt.
vi har samlet en hel kategori med lækre inspiration og produkter du skal bruge til en god fest, højtid eller mærkedag.

Mærkedage i foråret

Det er i foråret at der falder mange mærkedage, det er f.eks. mor og far dag. Det er også her kvindernes internationale kampdag ligger. Foråret er simpelthen en årstid med en masse at fejre

Mors dag

Mordsag bliver altid fejret d. 2. søndag i maj. Sådan har det været siden 1929, da dagen blev markeret for første gang i Danmark.  På mors dag, fejre man mor.
Det behøver ikke at være ved krudt og kanoner, det kan være et hyggeligt glas vin for to. Bare dig og din mor. Det vigtigste er bare at du fortæller hende hvor meget hun gør for dig. Måske et håndskrevet kort er nok.

Farsdag

Fars dag falder altid på d. 5. juni du kan huske det på at det også er grundlovsdag. Første gang man fejrede fars dag i Danmark var i 1935. Måske din far ikke er til dybe samtaler og håndskrevne kort, men en øl kan man altid drikke.

Se vores mor og fars dags gaver her

Kvindernes internationale kampdag

Giiiirl power! I år falder denne dag d. 8. marts og første gang man afholdt denne dag var helt tilbage i 1910. Den blev opfundet fordi man gerne ville sætte fokus på kvinders rettigheder og FN bakkende op om projektet og afholdte i 1975 et intonation kvinde år.

Påske

Det er de færreste der ved hvorfor vi holder den. Ærligt.
Men vi fejrer altså Jesus opstandelse i denne højtid. I Danmark er det hyggen der er i fokus, vi bruger påsken til at invitere venner og familie hjem til lækre påskefrokoster hvor bordet flyder over med rugbrødsmadder og snaps. Børn og barnlige sjæle løber i haven og samler påskeæg og hvis vi er heldige skinner solen og man kan mærke den bider i ens kinder.
Altså kan det blive meget mere dansk? 

Pinse

Pinsen falder altid 50 dage efter påsken. Og igen skal jeg da være ærlig at det helligdagene jeg først skænker ikke tanken og ikke det faktum at vi burde mindes at Helligånden kom til Jesus disciple.
Præcis lige som i Påsken mødes vi med familie og venner til god mad og hygge.

Valentin dag

Man kan elske, eller hade denne dag. Man kan synes den er det mest romantiske eller man kan synes det er noget importeret pis. Men dagen er der, om man vil det eller ej. Og hvornår så ikke nyde den med et godt glas bobler. Valentinsdag fejres hvert år den. 14 februar, og dagen er tænkt som en kærlighedsdag. Du kan skrive et personligt kort, til en der har hjulpet dig. Du kan give en plade chokolade til en du holder af. Eller du kan drikke et glas bobler med en du altid griner med.

Valentin kærlighed pakke

Andre mærkedage i der falder i forår

Der er så mange mærkedage der falder i disse måneder og hver af en er utrolige vigtige. For hver gang i fejre en mærkedag bliver der sat fokus på en begivenhed eller et emne som så ikke går i glemme bogen.

  • Andre mærkedage der falder i foråret
  • Arbejdernes internationale kampdag, 1. maj
  • Danmarks befrielse, 4.-5. maj
  • Store bededag, 8. maj
  • Sankthansaften, 23. juni
  • Konfirmationer