Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Bie's bryggeri æble og ingefær saft - inkl. pant datoBie's bryggeri æble og ingefær saft - inkl. pant dato

Pris: 19,00 kr

Special Price 15,20 kr

Varenummer: Bie-0006

Spar - OBS Kort dato - BEDST FØR 11-2022! - Tages ikke retur
Men kan nydes efter denne dato - Læs mere på fødevarestyrelsens hjemmeside.  
Gør et godt kup, se hele vores stop madspil her


Bie’s bryggeri har lavet en rigtig god stærk æble ingefær saft med en naturlig frisk og læskende smag af økologiske æbler tilsat en pikant (læs dejlig stærk) smag af økologisk ingefærrod som varmer godt ned igennem mavsen. Produktet er endvidere smagsjusteret med økologisk citronsaft, som giver en velafbalanceret smagsoplevelse.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 

Farve: Gul
Smag: Æble og ingefær
Land: Danmark
Indhol: 25 cl.
Låg: Skruelåg
Pant: A 1,- kr.


Bie`s Bryggeri, fantastisk frisk og saftig most og saft

I Hobro ligger et fantastisk lille stykke Danmarkshistorie, nemlig historien om Danmarks ældste stadigt fungerende bryggeri. Bie’s bryggeri startede i 1841, hvor brødrene Frederik og Anton Bie stiftede et bryghus på adressen Adelgade 26. Senere i 1913 lagde man grundstenen til produktion af mineral- og sodavand. 
Det er de traditioner og håndværksmæssige færdigheder der er lagt til grund bag lanceringen af den nye serie inden for safte og most, og vi er meget stolte af at være forhandler af disse produkter her på Mixmeister.dk. Der er her tale om gamle autentiske saft og most opskrifter, som er tilpasset nutidens smagsnuancer. Råvarerne og ingredienserne er alle økologiske og i videst muligt omfang også af dansk oprindelse. På den måde sikrer man, at forbrugerne oplever den friske, saftige og naturlige smag af solmodne frugter og bær.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.