Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Bie's bryggeri solbærsaft - inkl. pantBie's bryggeri solbærsaft - inkl. pant
19,00 kr
  • Køb 24 for 16,15 kr pr. stk. og spar 15%
Varenummer: Bie-0004

OBS KORT DATO - BEDST FØR 15-02-2022! - TAGES IKKE RETUR
Men kan nydes efter denne dato - Læs mere på fødevarestyrelsens hjemmeside.


Bie’s bryghus giver din en oplevelse af en god hjemmelavet saftevand som farmor, ville have lavet den. I denne solbærsaft oplever man smagen af fuld- modne solbær, som kommer direkte fra de danske solbærplantager rundt om i det danske land. De økologiske bær plukkes først, når de har fået tilstrækkelig med sol og ikke et sekund før, hvilket bl.a. giver den meget mørkerøde nærmest lillafarve.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 

Farve: Mørkerød, næsten lilla
Smag: Solbær
Land: Danmark
Indhol: 25 cl.
Låg: Skruelåg
Pant: A 1,- kr.


Bie`s Bryggeri, fantastisk frisk og saftig most og saft

I Hobro ligger et fantastisk lille stykke Danmarkshistorie, nemlig historien om Danmarks ældste stadigt fungerende bryggeri. Bie’s bryggeri startede i 1841, hvor brødrene Frederik og Anton Bie stiftede et bryghus på adressen Adelgade 26. Senere i 1913 lagde man grundstenen til produktion af mineral- og sodavand. 
Det er de traditioner og håndværksmæssige færdigheder der er lagt til grund bag lanceringen af den nye serie inden for safte og most, og vi er meget stolte af at være forhandler af disse produkter her på Mixmeister.dk. Der er her tale om gamle autentiske saft og most opskrifter, som er tilpasset nutidens smagsnuancer. Råvarerne og ingredienserne er alle økologiske og i videst muligt omfang også af dansk oprindelse. På den måde sikrer man, at forbrugerne oplever den friske, saftige og naturlige smag af solmodne frugter og bær.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?