Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Fars dags gave med 4 speciel ølFars dags gave med 4 speciel øl
120,00 kr

Pris som konfigureret: 96,00 kr

Varenummer: Pakke-13

En prisvenlig fars dags gave med fire lækre speciel øl.
Fars dag lægger altid på den 5 juni. Og hvis din far bare er som 99% af alle fædre vil han sætte stor pris på en bette øl.


Tail of a whale øl - inkl. pant   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 96,00 kr

 
Beskrivelse

DetaljerTail of a whale speciel øl

Tail of a Whale er en god hvedeøl fra det svenske bryggeri, Brutal Brewing. Det er en rigtig populær øl med et meget karismatisk udtryk. Tail of a whale er brygget som en traditionel tysk hvede øl med den lette og friske smag, som er karakteristisk for en rigtig god hvede øl. Der opnås en helt særlig ekstra kraftig aroma og frugtig tone ved humlingen med den amerikanske Citra-humle. Duften af Tail of a Whale øllen er dufter frisk af humle med et godt tvist af citrus, grapefrugt og blomster. Den efterlader en aromatisk humlesmag og let, behagelig bitterhed. En perfekt balance af sanseindtryk.
En Tail of a Whale øl er helt perfekt som sommerforfriskning i sig selv, og den fungerer også ideelt som spiseøl til grillretter eller en let spise.

Jeg vil faktis vove at påstå at denne øl er den perfekte forårs / sommer øl - Kristina


Se flere mor og fars dags gaver her

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister