Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Ohd blank Akevitt, snaps 50 cl.Ohd blank Akevitt, snaps 50 cl.
249,00 kr
Varenummer: 930-009

OHD Akevitt er en klar akvavitt / snaps, som stammer fra Norge. Den er lavet som en hyldest til den norske akvavit-tradition. I opskriften indgår der hele ni forskellige botanicals – og langt de fleste er *sanket i den norske natur. I denne snaps smager man blandt andet: enebær, kommen, almindelig mjødurt, lyngblomst, kvan, kamilleblomst og prikbladet perikon. Akvavitten er lavet med henblik på at kunne bruges i cocktails, men den smager fantastisk helt rent til retter fra det nordiske køkken som smørrebrød, og sild.
(Sanket betyder, at man har plukket ingredienserne i den vilde natur, i gamle dage var måtte man kun sanke hvad der kunne være i ens egen hat – Så var der nemlig til alle.)

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Indeholder: 50 cl. Alkohol: 45% Farve: Klar. Duft: Frisk duft af kommen, kamille og enebær. 
Smagsnoter: Sprød og tør. Enebærret giver en let citrusagtig karakter, som spiller flot med kommen og kamillenoter Fremstillet på: Krydderier og urter Land: Norge Region: Oslo Flaske: Glas Låg: Prop Produkttype: Snaps


Hvem er OHD sprit?

Oslo Håndværks Destilleri, blev grundlagt i 2015 af Marius Vestnes fra Cask Norway, Marcin Miller fra Number One Drinks og Martin Krajewski. Destilleriet ligger et stenkast fra Oslos længste å, Alna, i nabolaget Bryn. De røde murstensbygninger stammer fra 1880’erne, hvor Bryn var byens store industrikvarter.

I 1927 blev Norges sidste uafhængige destilleri opkøbt af staten, og dermed sluttede en lang, stolt tradition for håndværksspiritus. OHD’s mission er at genoplive denne tradition med spiritus af højeste kvalitet lavet på lokale botanicals.
Du kan se OHD hjemmeside her, hvor du læse meget mere, og få inspiration til drinksopskrifter og cocktails.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.