Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Radius straight kommen akvavit / snaps 50 clRadius straight kommen akvavit / snaps 50 cl
219,00 kr
Varenummer: 930-011

Radius straight kommen akvavit / snaps puster virkelig nyt liv i den danske akvavit klassiker. Og vi må blot lægge os ned for det er en af de bedste bud, vi længe har smagt. Du får en utrolig friskheden, der slår dig først på tungen. Snapsen dufter kraftig og lækkert af kommen, men den er slet ikke tung eller dyster, tværtimod, er den frisk og herlig, næsten citrusagtig. Radius har virkelig formodet at lave en moderne, ny og god fortolkning på den helt klassiske og velkendt akvavit som vi dansker nyder til frokost, jule, pinse og påskebordet.
Serveringsforslag: Det oplagte er at servere akvavitten afkølet til marinerede sild eller et frokost bord. men må vi på det kraftigste anbefale at du også prøver den med en klassisk eller tør tonic

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Indeholder: 50 cl. Alkohol: 43% Farve: Klar Duft: Rene, friske kommennoter dominerer, men leder man, kan man fornemme både citrus, bagegær, og havbrise. 
Smagsnoter: Mild og blød i starten, men spænder op og tager til og bliver utrolig fyldig, Fuld af god power på kommen, mynte og umami. Fremstillet på: Krydderier Land: Danmark Region: Sjælland Flaske: Glas Låg: Prop ProducentRadius Produkttype: Snaps


Hvem er Radius Distillery

Radius laver moderne fortolkninger af London Dry gin, med en minimalistisk tilgang til ingredienserne og smagsoplevelsen. Destilleriet ligger på det smukke gods Oremandsgaard i Præstø, hvor deres to sydtyske kobber-stills er hele centrum for de fleste af deres aktiviteter. Radius laves gin og dansk æblebrændevin med råvarer fra destilleriets egen æbleplantage og godsets økologiske høst. Holdet bag kedlerne har baggrund i medicinalforskning, og mens processerne er stramme og produktionen sat op som et laboratorium, så er horisonten bred og lysten til konstant at eksperimentere utrættelig.

Batch No 18 blev i destilleriets første år kåret som én af årets bedste 5 gins globalt af anmelderen Michael Sperling.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister