Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Yuzu fizz drinkspakkeYuzu fizz drinkspakke
545,00 kr

Pris som konfigureret: 436,00 kr

Varenummer: Cock-0032

Yuzu fizz, en perfekte syrlig drink.
Super lækker og nem sour drink lavet på æggehvider.
Denne drink kan du servere som starter til din påskefrokost, eller når den lækre frokost er indtaget. Det er en super lækker drink som er lidt syrlig.

Artisan agave lemon tonic water 20 cl. - Ink. pant   +0,00 kr
1883 Routin Yuzu Sirup - 1 Liter   +0,00 kr
Radius Distillery batch No. 0038 - Navy strengthy gin   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 436,00 kr

 
Beskrivelse

DetaljerYuzu fizz drinksopskrift

Det skal du bruge:
4 cl. Gin
2 cl. 1883 Routin yuzu sirup
3 cl. Citronsaft
2 cl. Æggehvide
Artisan agave tonic

Sådan gør du:
Kom isterninger i din shaker.
Kom gin, sirup, æggehide og citronsaft i.
Shake grundigt i 20-30 sekunder - Det kan være en fordel at atvende en boston shaker med glas, den kan du kigge igennem.
Strain over i et drinksglas
Top med artisan agave tonic
Pynt med citron skal


Se også vores mimosa. 
Tøm gin flasken, se alle vores drinksopskrifter med gin her

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?