Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Gave inspiration

Inspiration til en god gaveidé

Hvad skal jeg give i gave? Ligegyldig hvilken gave du skal give, kan du finde den hos Mixmeister
Mangler du inspiration til en gave har vi fundet et solidt udvalg af vores mest solgte gaver, til netop den person som du vil glæde. Og bare roligt de er opdelt i kategorier. Det eneste du skal gøre, er at scrolle ned, og lad dig blive inspireret - Måske rammer vi plet.


Hvad skal jeg give i studentergave

Dispenser

Dispenser til store drinks

Dispenser til mange drinks på en gang, en juice dispenser er the shit. Vi tror det er det de unge vil kalde det. Vores største dispenser er på 8 liter, og du kan nok forstille din at ankomme til et studentergilde hvor der er 8 liter Gin Hass – Du bliver festen midtpunkt, og du vil uden tvivl være den der kommer med den bedste gave. En dispenser kan ikke kun bruges til drinks.  Den kan også bruges til juice og lemonader.

Pris fra: 199,- Se alle vores drinks dispensere her

Drinks og cocktail bøger

Cocktail og drinksbøger, en student er jo i læse træning. Så en drinks bog med de bedste drinks og tips og tricks er en oplagt gaveidé. Vi smagte på livet i form af Smirnoff vodka, shot og lunkne dovne slots øl. Vores unge må gerne få en sødere start på livet. Lad dem lære at lave velsmagende cocktails fra starten.

Pris fra: 69,95,- Se alle vores drinksbøger her

Øl tårn

Det ultimative for en ung student er og bliver øl. Og vi er godt klar over at denne gave måske ikke virker synderlig personlig og dyb, men hvis vi skal være helt ærlige, så ved vi, at en student vil synes det er mega fedt! De har kun et i hovedet, og det er fest og farver. De kommer ikke til at kunne huske bogen med brødrene Grims samlede værker, men de vil sørme huske de fik et øl tårn!

Pris: 299,- Se øl tårn her 


Hvad skal jeg give i bryllupsgave?

En flot champagnekøler er en god bryllupsgave

Vi har et bredt udvalg at smukke champagnekølere, standere og bowler. Det er en smuk gave der kan tages frem, på alle de kommende bryllupsdage som parret skal have samt nytårsaftner. Livet bliver mere lykkeligt når du kan tage en køler frem på alle dine mærkedage. Især når den bringer minderne fra en fantastisk bryllupsfest frem.

Priser fra 579,- Se vores kølere her

Dekanter til vin og spiritus

En smuk dekanter er så undervurderet! Dekanter kan fås i både runde feminine samt kantet maskuline former. En dekanter bruges i dag ikke kun til whisky, nej i dag sælges de både som vand og lemonade kander. Overvej lige hvor flot den ville være på et morgenbord med friskpresset juice. Enhver instagrammer ville elske denne gave. Mand som kvinde.

Se vores udvalg af dekanter her


Hvad skal jeg give i Fødselsdagsgave

Den gode gave der bliver ved med at give

1883 Routin drinks og cocktails sirup sæt er vores mest solgte frugt sirupper, herunder mango, jordbær og brombær samt doseringspumper. Om modtageren vil lave skønne juicer, safter, lemonader eller farverige drinks må tiden vise. Men vi ved det er et hit, som kan give glæde i lang tid efter ens fødselsdag. 1883 Routin sirup er vores mest solgte sirup mærke, sirupperne er gluten, GMO og HFCS fri og veganer godkendt, og meget mere. Lav den bedste Gin hass, en forfriskende Bramble eller en iskold Strawberry Daiguiri. Pumperne dosere 0,8 cl. pr. pump.

Pris: 349,- Se alle vores sirup sæt her, det fås også med kaffe sirup

En god flaske gin i gave

Hvad er bedre end en god speciel gin. Vi har et bredt udvalg af de bedste ginner der findes på det danske marked, og følelsen af at byde sine gæster på en lækker gin, man har fået at en man holder af, slår næsten følelsen af den gode smagsoplevelse.
Gin kan nydes rent eller i den klassiske gin tonic - Men gin kan også nydes i et hav af cocktails, lavet med blandt andet sirup. Mange fynboer, elsker den friske Gin Hass som blev opfundet på The Gym i Odense af, Kim Hass.

Priser fra: 110,- Se vores store udvalg her