Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Gave inspiration til hende

Hvad skal jeg give hende i gave

Det der gaveræs kan være noget at et cirkus at finde rundt i. Så kære dig, vi har samlet vores mest solgte gaver givet til kvinder. Så om det er din kæreste, din mor eller din søster, kan du finde inspiration lige her. Vi har selvfølgelig lagt det i kategorier - Det manglede da bare, og selv tak. 


Hvad skal jeg give hende i fødselsdagsgavegave

Smukke coupeglas til vin og champagne

Må vi på det kraftigste anbefale vores smukke coupe glas. Lad hende nyde nogle dejlige bobler, af et smukt cocktailsglas. Det gode ved dette glas er, at det ikke kun kan bruges til champagne og cave men også ti

l drinks. Og for at det ikke skal være løgn - kan hun også servere nødder, chips og dip i det på en flot og elegant måde. Det fandme smart! Du slipper for at skulle ud at købe, et nyt vitrineskab fordi hun skal have en masse forskellige skål.
Køb ét coupe glas og få flere løsninger i en. 
Priser fra 25,-

En smuk champagnekøler

Det er lidt for meget - Men hun kan lide det! Især næste gang hun skal have tøserne på besøg. Det super blæret at servere sine flasker i en smuk champagnebowle fyldt med is, du vil blive takket for det! Hendes veninder vil synes du guld værd! Og hvis vi skal fortælle dig en lille hemmeligthed, så vil vi på det kraftigste anbefale dig, at du bruger bowlen når der er fodbold i flimmerkassen, så er du fri for lunkne eller tomme øl, under kampen. Fyld champagnebowleen med is og øl, og du vil have ro de næste 90 minutter. 
Vi på Mixmeister fra skriver os alle raserianfald, hvis overnævnte fuldføres, og opdages. 
Priser fra: 169,- 


Hvad skal jeg give min mor i gave?

En rigtig god mors dags gave til verdens bedste mor

Lækkert dessert sauce sæt til is eller kaffe

Hun elsker at vimse rundt, og gøre det godt for alle omkring hende, hun disker op med middag og dessert selvom det er en helt almindelig tirsdag. Hun vil elske at kunne forkæle yderligere med dette dessertsæt. Sættet består af 4 skønne smage,
som kan bruges til isdesserter men også som topping på skyr eller yoghurt. 
Vores favorit: Frys dine saucer ned i en isternigebakke, til når du skal lave smoothies eller kattelatter, isteder for at anvende en kedelig isterning, uden smag, har du nu de lækrste isterninger med din ynglingssmag. En kold iskaffe med karamel isterninger - Whats not to like! Sættet består at 4 dessertsauce med Chokolade og hasselnød, Karamel, Chokolade og Jordbær smag Nu må det være din tur til at forkæle mutti.
Pris: 255,-

Vi har også et stort udvalg af sirup til kaffe, se vores udvalg her

Tak fordi du vasker mit vasketøj mor

Smukke vinglas til et veldækket bord

Og nu vi er ved mors dags gaven, har lavet en gave inspiration til fars dags gave, få inspiration herDette vinglas er både til rød og hvid – Det er stilrent og har en enkelt og tidløst design. Når man skåler kommer det fineste lille klang fra det tynde krystal. Og hvis der er noget ens mor fortjener, så er det smukke vinglas – Men hvorfor lige netop dette glas? Fordi det er perfekt til servering af skønne desserter, glasset har en perfekt størrelse til en mundret lille dessert, og en gammeldags æblekage lavet i lag, serveret i dette glas, vil være en smuk måde at anvende disse glas på. Glasset er lavet i krystalglas, det tåler opvaskemaskine. Og vi elsker det, og især fordi det kan anvendes til mange flere ting end blot vin.
Pris: 45,-


Hvad skal jeg give i værtindegave

En god værtindegave til en veninde

Kaffe sirup sæt med vanilje, karamel, chokolade og irish cream smag

Et skønt sirup sæt med vanilje, chokolade, karamel og irish creme smag. Perfekt til de lækreste kaffelatter og iskaffer - Men bare rolig, disse sirupper kan bruges til meget, meget mere. Alle disse smage er fantastiske som topping på is, eller som smagsforstærker i lækre desserter som f.eks penna cotta. Udover det kan de også, med fordel bruges i smoothies, brød og kager – Det er kun værtindens fantasi der sætter grænser! Et godt tip - Frys dine sirupper ned sammen med et smule vand, i en isterningebakke, når du skal lave smoothies eller iskaffer, bruger du disse isterninger med smag - Det virkelig lækkert og du får en meget mere kraftfuld smags oplevelse.
Pris: 160,-

Ønsker du ikke disse smage, kan du sammensætte dit eget, se vores bland selv kaffe sirup sæt her

Drinks og cocktail pakker til en veninde aften

Vi har sammensat et hav af lækre cocktail pakker, med de bedste og mest klassiske cocktails og drinks - De kan selvfølgelig gives både til mænd og – Se vores store udvalg og find den der passer perfekt cocktail til din vært. Vores cocktail pakker ikan indeholde alt fra barudstyr, spiritus, glas og vores favorit mixers. Hvis du synes vi mangler en pakke, så giv os et pip på info@mixmeister.dk  
Priser fra: 269,-

Drinks opskrifter