Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

4 x Pasabahce Timeless Champagne Coupe - 27 cl.  SE PRODUKTVIDEO

4 x Pasabahce Timeless Champagne Coupe - 27 cl.
220,00 kr
Varenummer: Pas-0008

Pasabache Timeless Champagne Coupe - er elegant, stilrent og klassisk. Nyt design som er inspireret af tidligere tiders eksklusive håndslebne glas. Timeless er elegant, stilrent og klassisk design som er egnet til alle anledninger. Timeless-serien er dansk designet. Timeless er elegant, stilrent og klassisk med et super lækker design - som er egnet til alle anledninger. 
Mål: Højde: 16 cm Diameter 11 cm. Indeholder: 27 cl. Materiale: Solid glas

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerDette coupe cocktailglas passer perfekt til en espresso martini. En espresso martini er en super lækker klassisk after dinner cocktail, og kan nemt erstatte en lækker dessert. Espresso Martini blev i 1983 skabt af cocktailguruen Dick Bradsell, under det originale navn ”Vodka Espresso”, da en ung smuk model kom ind på Soho Brasserie i London. Hendes bestilling var klar og tydelig. ”Make me something that can wake me up… and F… me up”. Løsningen var en Espresso Martini..

Opksrift på Espresso Martini:

5 cl. vodka
3 cl. espresso sirup
2,5 cl. Lucano kaffe likør
Isterninger og kaffebønner

Hæld vodka og Lucano kaffe likør i en shaker fyldt med is, og shake i 20-30 sekunder.
Tilsæt derefter din espresso kaffe sirup og shake igen i 20-30 sekunder
Brug en strainer over shakeren, så cocktailen hældes i glasset uden is
Pynt med 3 kaffebønner og server straks.
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?