Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Sort gin og tonic glas, Nordal bobbleSort gin og tonic glas, Nordal bobble

Pris: 460,00 kr

Special Price 164,00 kr

Varenummer: Nord-9041

Detaljeret vinglas i sort med bobler fra Nordal


Dette vinglas er ret unik, og er fyldt med smukke detaljer der gør dette vinglas helt unikt. Nordal Bobble vinglas har en smuk sort fod, der løsnes af en masse bobler når stilken rammer skålen. En vinglas der har en masse spændene detaljer. Vinglasset er delvist håndlavet, og der kan derfor være unikke looks på hvert enkelt glas. Vinglasset måler 23,5 cm. i højden og 7,3 cm. i diameteren. Tåler dagligt brug og opvaskemaskine


Info:
Farve: Klar og sort
Opvaskemaskine: Ja


Tip: Fås også som champagne coupeglas, se det her

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerEt smukt sort UNIVERSALGLAS

Dette glas kan gå til langt de fleste rødvine men også til modne hvidvine som chardonnay. Hvis du bruger dette glas til en vin med meget tannin, anbefaler vi dig at du ilter den godt i en decanter eller en karaffel først. Åbningen på dit rødvinsglas har stor betydning for hvor meget vin du får ind i munden ad gangen, men også på hvordan den rammer din mund. Der kan lægge skjulte ting på glasset kant, som man ikke kan se med det blotte øje, det kan f.eks være en slebet kant, eller en lille bue, som alt sammen har stor påvirkning på hvordan man lægger læberne til glassets kant. En smal åbning vil typisk også tvinge dig til at lægge hovedet længere bagover.


Du kan læse meget mere om det korrekte valg af rødvinsglas, inde i vores kategori: Rødvinsglas

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?