Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

6 Nordal Rilly champagneglas med sølv kant6 Nordal Rilly champagneglas med sølv kant

Pris: 444,00 kr

Special Price 149,00 kr

Varenummer: Rest-Nord-9088

Slankt smukt champagneglas med sølv kant


Utrolig smukt og stilrent champagneglas fra Nordal, i serien Rilly. Rilly har smukke lige linjer der gør flute champagneglasset slankt, elegant og enkelt, det bliver afsluttet af en flot sølvkant. I champagneglasset kan der være 20 cl mousserende vin, cava eller champagne. Vi anbefaler at du vasker dette vinglas op i hånden, da sølvkanten ellers kan tage skade.


Info:
Farve: Klar og sølv
Opvaskemaskine: Nej


Tip: Se alle vores smukke glas fra Nordal

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er et Flute champagneglas?

Det klassiske høje slanke champagneglas, er designet til at holde dine bobler, længst muligt i din champagne. Den lille diameter i glasset åbning holder altså kuldioxiden tilbage i dit glas, din vin eller din champagne. I et Flute glas finder man ofte et næsten usynligt punkt i midten af glasset bund, her samler kuldioxiden sig, inden de letter i en blid kæde op mod åbningen.

Både flute og coupeglas egner sig til særdeles godt til velkomstdrinken eller til champagnens dejlige bobler. Der er ingen regler for dette glas, og det kan bruges til en lang række smukke cocktails. 

TIPS TIL DINE CHAMPAGNEGLAS!

  • Champagne skal skænkes som øl – Altid på skrå, så dræber du ikke kuldioxiden.
  • Undgå at overforbrug sæbe og sulfo på dine champagneglas når du rengør dem. Sæberester vil aflive dine bobler, før du kan nå at nyde dem.Tåler ikke opvaskemaskine

Materiale: Glas med sølv kant
Højde: 24,5 cm
Diameter: 5 cm

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister